Guro Enlid – Ernæringsrådgiver

Nettbasert kostholdsveiledning

 

Nå kan jeg også tilby nettbasert kostholdsveiledning!

Veiledningen tilpasses etter ditt ønske med tanke på innhold og varighet. Felles for alle kunder blir at jeg ved oppstarten sender et kartleggingsskjema som må fylles ut og sendes inn. Dette er ei liste med spørsmål om matvaner, livssituasjon, evt. sykdommer/plager, målsetting o.l.

Deretter ber jeg deg registrere alt matinntak i fire dager, hvorav tre ukedager og en helgedag. Ut fra denne registreringen vil jeg analysere ditt kosthold og få et nøyaktig svar på hva du får i deg av energi og ulike næringsstoffer.

Denne analysen, sammen med dine ønsker og mål, gir et grunnlag for videre veiledning. Veiledningen kan kun være generell dersom du ønsker det, eller så kan jeg i tillegg utarbeide en individuell kostholdsplan for deg. Dette blir helt opp til deg.

All veiledning vil skje via e-post.

I tillegg har du mulighet til å spørre om alt du lurer på. Her er det ingen grense. Jeg svarer på alle dine e-poster, og du bestemmer selv hvor mye/ofte du vil benytte deg av min kompetanse. Prisen på videre veiledning er kr 300,- pr mnd, og du bestemmer da selv om du vil ha svar på èn e-post eller 100. Jeg svarer vanligvis innen et døgn.

Priser:

Oppstart m/ kartleggingsskjema og kostholdsanalyse: kr. 550,-

Videre veiledning: kr. 300,- pr mnd

Individuell kostholdsplan: kr. 1100,-