Guro Enlid – Ernæringsrådgiver

Tjenester

Tjenester:
1.gangskonsultasjon (inntil 90 min)

Dette er en samtale hvor vi kartlegger din nåværende situasjon, dine mål og forventninger. Vi snakker bl.a om din hverdag, hva du ønsker hjelp med, hva du spiser i løpet av en dag, hva du liker/ikke liker, fysisk aktivitet, hva du ønsker å oppnå med veiledningen, din motivasjon for endring osv. I etterkant av konsultasjonen fører du en kostdagbok der du registrerer alt du spiser og drikker i 4 dager. Kostdagboken sender du til meg, og jeg foretar så en kostholdsanalyse for å få en oversikt over næringsinntaket ditt. Ut fra analysen gir jeg konkrete råd om endringer som kan gjøres for at du enklere skal nå dine mål. Analysen vil også være utgangspunkt for kostholdsplanen jeg kan utarbeide for deg.

Pris kr. 590,-

Oppfølgingstime (inntil 45 min)

For å ha best mulig sjanse for å lykkes med kostholdsendringene er det svært viktig med god oppfølging. I oppfølgingstimene snakker vi hva som går bra, hva som er utfordrende, evt justeringer av mål, motivasjon, ulike spørsmål man har osv.

Pris kr. 390,-

Kostholdsplan

Ut fra min analyse av ditt kosthold har jeg mulighet til å skreddersy en individuell kostholdsplan for deg. Planen vil være tilpasset deg og dine behov med tanke på energiinnhold, mengde og type mat. Kostholdsplanen inneholder forslag til oppskrifter, måltider og matvarer som du liker, som kan gi deg de resultatene du ønsker og hjelpe deg å nå dine mål.

Pris kr. 1100,-

Pakkepriser

Dette er et prisgunstig tilbud! Med denne pakkeløsningen sikrer du deg god oppfølging og øker sjansene for at du når dine mål. Oppfølgingen kan selvfølgelig forlenges ut over 4 timer. Du bestemmer!
1.gangskonsultasjon + 4 oppfølgingstimer kr. 1800,- (verdi kr. 2150,-)
1.gangskonsultasjon + kostholdsplan+ 4 oppfølgingstimer kr. 2800,- (verdi kr. 3250,-)

 

NB! Mine tjenester kan ikke erstatte behandling ved sykdom. Har du en sykdom som krever behandling, skal denne gis av lege eller klinisk ernæringsfysiolog. Ernæringsrådgivning kan imidlertid være et supplement til medisinsk behandling.